Редактор: e-mail: кадри bTVСамо трима нови санитари са постъпили на работа в Пирогов“

...
Редактор: e-mail: кадри bTVСамо трима нови санитари са постъпили на работа в Пирогов“
Коментари Харесай

Само трима нови санитари с 3000 лева заплата постъпиха в Пирогов. Трябват 50, но има изисквания

Редактор: 

e-mail: 

кадри bTV

Само трима нови санитари са постъпили на работа в „ Пирогов “ откакто заплатата за тази служба стана 3000 лв.. Необходими са 50, само че малко на брой дават отговор на условията, това сподели в собствен репортаж bTV.

Основните условия към претендентите са да са преболедували към този момент COVID-19 и да имат построени антитела. Изследването за това може да се направи и на място. Другото условие е да имат предпочитание да работят с заболели хора.

„ Хората, които идват слагат заплатата преди всичко “, разяснява доктор Дияна Димитрова от „ Пирогов “. Тя разказа какво съставлява работата на санитарите, които сменят памперси и вършат вечерен тоалет на пациентите, което не е лека работа, изясни тя. Дежурствата в „ Пирогов “ са 12-часови. Понякога се стои 24, а даже 36 часа на работа, като главната причина е, че доста медици имат позитивни проби за ковид и няма кой за смени застъпилите на промяна, добави доктор Дияна Димитрова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР